14 de maig, 2007

"CONTES WEB PER A INFANTIL"

  • Web revista imaginaria: http://www.imaginaria.com.ar/
    Conte per una part una biblioteca de textos, contes, poesies, poesies tradicionals, teatre, llegendes, histories, i la possibilitat d’imprimir( formato pdf) o ver en pantalla (html) el text i les il·lustracions de cadascú dels materials. Inclús en algunes poesies i cançons també hi ha la possibilitat de baixar-se-les en format mp3. Tots aquests recursos estan organitzats en 3 nivells, lector inicial, intermedi i expert.
    I per una altra part, té una gran quantitat de informació respecte: escriptors i escriptores, ressenyes de llibres, recomanacions i exemplars de la revista amb notícies.
  • http://www.area3.net/portafolio/bhuhb/
    És una web on pots trobar una selecció de 20 contes en els quals es van relaten les diferents aventures de Bhuhb, el protagonista. Contenen el text i alguna il·lustració.
  • http://es.geocities.com/cuentosdelahuerta/
    És tracta d’una pantalla en la que es veu un dibuix d’una horta amb tots els productes que es poden cultivar, el sol, un arbre, una papallona...etc. Posant- se damunt de cadascú dels productes i coses sona el nom corresponent i s’obre una pàgina amb un conte, una endevinalla,poesía...etc relacionat-da amb els diferents objectes presents en el dibuix. El conte no te imatges, només un text amb lletra gran i de color.